Wagenpark


Bij ons kan U terecht voor het huren van exclusieve coupé’s en cabrio’s, SUV’s, sportwagens, sport- en toermotoren, motorhomes, alsook aanhangswagens.

Uiteraard beschikken we naast wagens voor dagelijks gebruik ook over een aantal zeer exclusieve sportwagens, zoals bijvoorbeeld de Aston Martin DB9, V12 Vantage, V8 Vantage N400, Porsche 911 Turbo …

De wagens en motoren zijn beschikbaar voor ceremoniën, fotoshoots, rondritten, verrassingsarrangementen of dagelijks gebruik. Vraag voor elk type wagen of motor naar de mogelijkheden.

De wagens zijn te huur op korte termijn (dag/weekend/week/maand) alsook op lange termijn (minimum 6 maanden). Onze specialiteit is mini-lease van high-end sportwagens. Wenst U hier meer over te weten, bekijk dan onze info pagina’s. Heeft U daarna nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Voor professionelen: Bent U zelf een verhuurbedrijf en wenst U een van onze wagen te huren voor bepaalde gelegenheden, dan bieden wij U uiteraard een speciale handelaarsprijs aan. Vul het contactformulier in met de gewenste wagen(s), dagen en uren alsook het voorziene gebruik ervan. Voor onze luxe- en sportwagens geldt in principe dat deze dient te worden begeleid voor Uzelf, of door iemand van ons bedrijf.

Contacteer ons voor een offerte